Γυναίκες ξάφριζαν σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο

Γυναίκες ξάφριζαν σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο

Οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν τι έκαναν οι δράστιδες και, παρ' όλο που προσπάθησαν να ξεφύγουν, τις ακινητοποίησαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας

Γυναίκες ξάφριζαν σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο
Με τις τσέπες και τις τσάντες τους γεμάτες εμπορεύματα που δεν πέρασαν ποτέ από το ταμείο, συνελήφθησαν σε ένα σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου δυο γυναίκες ηλικίας 39 και 35 χρόνων για τις οποίες η Ασφάλεια ερευνά το ενδεχόμενο να έκαναν συστηματικά παρόμοιες κλοπές.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν τι έκαναν οι δράστιδες και, παρ' όλο που προσπάθησαν να ξεφύγουν, τις ακινητοποίησαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας. Κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκαν πάνω τους διάφορα είδη συνολικής αξίας 500 ευρώ που επιστράφηκαν στο κατάστημα. Η 39χρονη και η 35χρονη ανακρίνονται και για άλλες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Δεν περίμενε να βρει ξύπνιο τον ηλικιωμένο ένοικο ενός σπιτιού στο Λούρο Πρέβεζας
ο 24χρονος Έλληνας που τρύπωσε μέσα και άρχισε να κλέβει διάφορα αντικείμενα. Όμως, εκείνος τον πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν αμέσως και συνέλαβαν το νεαρό δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης