Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στη Βέροια

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στη Βέροια

Δύο οι δράστες - Επέβαιναν σε μηχανάκι μικρού κυβισμού και υπό την απειλή όπλου έκλεψαν σάκο που εκτιμάται ότι περιείχε 100.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν - Εντοπίστηκε το δίκυκλο σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή «Λιανοβρόχι»

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στη Βέροια
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βέροια έπειτα από ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή της ΔΕΗ, έξω από την κεντρική είσοδο του κτηρίου στην πόλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, του verianet.gr
Κλείσιμο
δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι μικρού κυβισμού και υπό την απειλή όπλου έκλεψαν ένα σάκο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η λεία της ληστείας εκτιμάται ότι φτάνει τις 100.000 ευρώ.
 


Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών, ωστόσο το βράδυ της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε το δίκυκλο σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή «Λιανοβρόχι». 

Πρόκειται για μηχανάκι τύπου παπάκι με πλαστές πινακίδες για το οποίο ερευνάται αν έχει δηλωθεί κλοπή.

Η υπηρεσία της σήμανσης της Αστυνομίας εξέτασε εξονυχιστικά το σημείο προκειμένου να εντοπίσει και το παραμικρό ίχνος, ενώ το μηχανάκι μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Εικάζεται ότι στο σημείο δεν ήταν ο τελικός προορισμός αλλά ενδιάμεσος σταθμός των δραστών καθώς πιθανόν τους περίμενε άλλος συνεργός ή είχαν αφήσει εκεί άλλο μεταφορικό μέσο για μετεπιβίβαση.

Εκείνο επίσης που προκαλεί εντύπωση είναι η μεθοδικότητα και ψυχραιμία με την οποία έδρασαν καθώς χρειάστηκαν δευτερόλεπτα για τη ληστεία ενώ τα μέχρι στιγμής ευρήματα εμφανίζουν μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης