Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του υπόπτου στον Εύδηλο, βρέθηκαν 300 πλαίσια κυψελών μελισσοκομίας τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει πριν από μία εβδομάδα από το σπίτι ενός 69χρονου
Οι πολυσχιδείς δραστηριότητες που είχε αναπτύξει ένας 47χρονος κάτοικος της Ικαρίας ήταν όλες παράνομες και δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των αστυνομικών του τμήματος Αγίου Κηρύκου που έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση για να τον συλλάβουν.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του υπόπτου στον Εύδηλο, βρέθηκαν 300 πλαίσια κυψελών μελισσοκομίας τα οποία αποδείχθηκε ότι είχε κλέψει πριν από μία εβδομάδα από το σπίτι ενός 69χρονου στην ίδια περιοχή και μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Αττικής.
Εκτός από αυτά, ο 47χρονος είχε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο και οκτώ φυσίγγια χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, αλλά και 22 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με 200 σπόρους. Τα κλοπιμαία, το όπλο και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής