Άστατος ο καιρός με βροχές και καταγίδες την ερχόμενη εβδομάδα

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταγίδες την ερχόμενη εβδομάδα

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία - Από την τετάρτη αναμένεται βαθμιαία εξασθένιση των φαινομένων

Άστατος ο καιρός με βροχές και καταγίδες την ερχόμενη εβδομάδα
Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός από την ερχόμενη εβδομάδα και όσοι βιάστηκαν να φορέσουν τα μαγιό τους μάλλον θα πρέπει για λίγες ημέρες να τα... ξαναβάλουν στο συρτάρι.

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου
Κλείσιμο
ο καιρός αναμένεται άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, στις ανατολικές και νότιες κυρίως ηπειρωτικές περιοχές. Στα υπόλοιπα της χώρας αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 τοπικά στα πελάγη 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο 8 μποφόρ, ενώ δεν αναμένεται να παρατηρηθεί αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία.

Τρίτη και Τετάρτη 12-13 Μαΐου
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην ανατολική και νότια χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα ίσως παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Τα φαινόμενα την Τετάρτη βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Τετάρτη. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Πέμπτη και Παρασκευή 14-15 Μαΐου
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μονό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. στα βόρεια σταδιακά οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιων διευθύνσεων 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται σε μικρή άνοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης