Τον αναζητούσαν στο Κιλκίς, τον έπιασαν στη Θεσσαλονίκη

Τον αναζητούσαν στο Κιλκίς, τον έπιασαν στη Θεσσαλονίκη

Πρώτος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο προμηθευτής, που εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Τον αναζητούσαν στο Κιλκίς, τον έπιασαν στη Θεσσαλονίκη
Μοίραζε μεγάλες ποσότητες χασίς σε δυο συνεργούς του που το «έσπρωχναν» σε χρήστες στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη και κρατούσε ένα μέρος για το διακινήσει ο ίδιος, ένας 32χρονος που στοχοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κιλκίς. Τελικά,  συνελήφθησαν και οι τρεις με περισσότερα από τριάμισι κιλά ναρκωτικών!

Πρώτος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο προμηθευτής, που εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 671,1 γραμμαρίων, άλλες δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 16,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 4.350 ευρώ κατασχέθηκαν που ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών!

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε προμηθεύσει με μεγάλες ποσότητες χασίς τους άλλους δύο συνεργούς του ηλικίας 31 και 28 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε περιοχή της Χαλκιδικής και στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στα σπίτια τους οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 918 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 985 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης