Καματερό: «Αναγκαίο κακό» η διαχείριση των διαθεσίμων από την ΤτΕ αναφέρει ο δήμαρχος

Καματερό: «Αναγκαίο κακό» η διαχείριση των διαθεσίμων από την ΤτΕ αναφέρει ο δήμαρχος

Ωστόσο, ο κ. Σαράντης προκρίνει την οπτική γωνία της αναγκαιότητας ανταπόκρισης του Δημοσίου στις δανειακές υποχρεώσεις του και την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους

Καματερό: «Αναγκαίο κακό» η διαχείριση των διαθεσίμων από την ΤτΕ αναφέρει ο δήμαρχος
Η ανταπόκριση του δημοσίου στις δανειακές υποχρεώσεις του και η επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους είναι προϋπόθεση για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας κάθε τομέα της διοίκησης, φυσικά και της αυτοδιοίκησης.

Αυτό υπογραμμίζει σε βραδινή ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού Νίκος Σαράντης, με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης για την κατάθεση των διαθεσίμων των ΟΤΑ από την Τράπεζα Ελλάδος, χαρακτηρίζοντας την ως μια μη ευνοϊκή εξέλιξη για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο Νίκος Σαράντης προκρίνει την οπτική γωνία της αναγκαιότητας ανταπόκρισης του Δημοσίου στις δανειακές υποχρεώσεις του και την επίτευξη μιας βιώσιμης συμφωνίας με τους εταίρους, που είναι προϋπόθεση για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας κάθε τομέα της διοίκησης, φυσικά και της αυτοδιοίκησης.

Ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού κάνει αναφορά στις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Μάρδα ότι αν δεν υπάρξει πρόβλημα στην αποπληρωμή των ταμειακών υποχρεώσεων των ΟΤΑ σε εργαζόμενους και προμηθευτές, η συγκεκριμένη απόφαση της κυβέρνησης μπορεί να θεωρηθεί «αναγκαίο κακό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης