Υπουργείο Υγείας: Άρχισε η αποπληρωμή των εφημεριών

Υπουργείο Υγείας: Άρχισε η αποπληρωμή των εφημεριών

Έχουν ήδη κατατεθεί οι πιστώσεις για τις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ οι πιστώσεις για τις υπόλοιπες ΥΠΕ θα κατατεθούν την ερχόμενη Τρίτη

Υπουργείο Υγείας: Άρχισε η αποπληρωμή των εφημεριών
Την αποπληρωμή των εφημεριών των νοσοκομειακών γιατρών καθώς και όλων των δεδουλευμένων για νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό ενεργοποίησε το υπουργείο Υγείας.

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, στους λογαριασμούς των νοσοκομείων της 2ης και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) έχουν ήδη κατατεθεί οι πιστώσεις για τις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών, ενώ οι πιστώσεις για τις υπόλοιπες ΥΠΕ θα κατατεθούν την ερχόμενη Τρίτη.
 
Κλείσιμο
«Όπως είχε δεσμευθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, εντός του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα- συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου- θα έχουν κατατεθεί τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των δικαιούχων. Η πολιτική ηγεσία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη  αποπληρωμή της υπερωριακής εργασίας στο ΕΣΥ και εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία για την υπομονή τους και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για να κρατήσουν όρθιο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας» αναφέρει η ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης