Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στον Βύρωνα

Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στον Βύρωνα

Ενας 26χρονος αποφάσισε να πετάξει το τεσσάρων μηνών παιδί της αδερφής του από ταράτσα πολυκατοικίας και στη συνέχεια να «βουτήξει» στο κενό

Συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στον Βύρωνα
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονίας στον Βύρωνα όπου το μεσημέρι της Πέμπτης έλαβε χώρα μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία, όταν ένας 26χρονος αποφάσισε να πετάξει το τεσσάρων μηνών παιδί της αδερφής του από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε και στη συνέχεια να «βουτήξει» στο κενό.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος διατηρεί ένα ανθοπωλείο στην περιοχή, μίλησε στο protothema.gr
Κλείσιμο
για τα όσα είδε και άκουσε, τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία.

«Ακούσαμε τις φωνές μιας κοπέλας ότι ένας άντρας έπεσε με ένα μωρό», είπε και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια είδαν τον άντρα κάτω από ένα δέντρο, αλλά και ότι το μωρό το είχε μαζέψει μια κυρία από το πάρκο -στο οποίο έπεσε- και το είχε μαζί της, σε ένα παγκάκι.

«Έδειχνε ότι ζούσε», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας για το μωρό, ενώ όσον αφορά στον 26χρονο ανέφερε πως έλεγε ότι πονούν τα πόδια του.

Ωστόσο, όταν οι κάτοικοι της περιοχής τον ρώτησαν για το μωρό, εκείνος τους αποκάλυψε ότι ήταν της αδερφής του, λέγοντας πως εκείνη ήταν μέσα στο διαμέρισμα.

Αμέσως οι γείτονες ανέβηκαν στην πολυκατοικία και άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι του διαμερίσματος, χωρίς να παίρνουν απάντηση. Τελικά, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας και μπήκαν στο σπίτι από το μπαλκόνι του διπλανού διαμερίσματος. 

Όταν είδαν ότι η μητέρα του παιδιού δεν βρισκόταν μέσα, την πήραν τηλέφωνο για την ενημερώσουν και εκείνη επέστρεψε αμέσως στο σπίτι της.

Πάντως, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα είχε μετακομίσει στην πολυκατοικία πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ μίλησε για μια φυσιολογική οικογένεια που δεν είχε δείξει σε κανέναν πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, όμως, ανέφερε ότι δεν είχε ξαναδεί τον 26χρονο στη γειτονιά. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης