Τραγωδία στο Βύρωνα: Δεν ξέρω αν το πέταξε ή ήταν ατύχημα, λέει ο παππούς του βρέφους

Τραγωδία στο Βύρωνα: Δεν ξέρω αν το πέταξε ή ήταν ατύχημα, λέει ο παππούς του βρέφους

«Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το έχει κρατήσει και άλλες φορές το μωρό», λέει σοκαρισμένος στο protothema.gr

Τραγωδία στο Βύρωνα: Δεν ξέρω αν το πέταξε ή ήταν ατύχημα, λέει ο παππούς του βρέφους
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη σημερινή τραγωδία στο Βύρωνα, όπου ένας άνδρας 26 ετών πέταξε την μόλις τεσσάρων μηνών ανιψιά του από από ταράτσα πολυκατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε κι ο ίδιος στο κενό.

Ο παππούς του μωρού και πατέρας του φερόμενου ως δράστη μιλώντας στο protothema.gr, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ενώ υποστήριξε ότι ο γιος του δεν είχε δείξει ότι κάτι ανησυχητικό συμβαίνει στο ψυχικό του κόσμο.

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω αν το έκανε ή ήταν ατύχημα. Δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι. Το έχει κρατήσει και άλλες φορές το μωρό», είπε χαρακτηριστικά. Και ο ίδιος όμως προσπαθεί να βρει μία λογική εξήγηση, γιατί ο γιος του ανέβηκε στην ταράτσα με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του μωρού και αδελφή του 26χρονου υποστήριξε στις Αρχές, ότι ο αδελφός της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Η κόρη μου βρίσκεται στο Παίδων. Πέθανε το μωρό. Εγώ είμαι έξω από το χειρουργείο και προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για τον γιο μου. Δεν ξέρω αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο», δηλώνει ο παππούς στο protothema.gr με τη φωνή του να «σπάει» από την αγωνία αλλά και τη θλίψη, για την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης