Βοιωτία: Διαρρήκτες άρπαζαν σόμπες και κλιματιστικά

Βοιωτία: Διαρρήκτες άρπαζαν σόμπες και κλιματιστικά

Ήθελαν να… ζεσταθούν με κάθε τρόπο οι βάνδαλοι που εισέβαλαν σε τρία σπίτια στο Σχηματάρι Βοιωτίας και, αφού έκλεψαν τις σόμπες, προκάλεσαν και εκτεταμένες ζημιές ξεκολλώντας από τους τοίχους τα  σώματα των air condition...

Βοιωτία: Διαρρήκτες άρπαζαν σόμπες και κλιματιστικά
Ήθελαν να… ζεσταθούν με κάθε τρόπο οι βάνδαλοι που εισέβαλαν σε τρία σπίτια στο Σχηματάρι Βοιωτίας και, αφού έκλεψαν τις σόμπες, προκάλεσαν και εκτεταμένες ζημιές ξεκολλώντας από τους τοίχους τα  σώματα των air condition.

Επειδή, όμως, ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, το Ι.Χ. φορτηγάκι στο οποίο είχαν φορτώσει τη λεία τους εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που το ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν και βρήκαν στην καρότσα φορτωμένες τέσσερις μονάδες κλιματισμού, δύο ηλεκτρικές σόμπες και ένα dvd player.

Κλείσιμο
Οι επιβάτες ηλικίας 35 και 20 χρόνων δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους και πού τα πήγαιναν και οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου λίγο αργότερα κατέφθασαν αναστατωμένοι και οι ιδιοκτήτες των τριών σπιτιών που είχαν ανακαλύψει τις κλοπές. 

Εκεί αναγνώρισαν τα κλοπιμαία τα οποία τους αποδόθηκαν κι έτσι το φορτηγάκι του 35χρονου κατασχέθηκε και ο ίδιος μαζί με το νεαρό συνεργό του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης