«Έγδυσαν» ένα φορτηγό από καύσιμα και μπαταρίες

«Έγδυσαν» ένα φορτηγό από καύσιμα και μπαταρίες

Το σταθμευμένο στην πόλη της Ηγουμενίτσας Ι.Χ. φορτηγό ενός 37χρονου έβαλαν στο στόχαστρό τους τρεις 19χρονοι Έλληνες

«Έγδυσαν» ένα φορτηγό από καύσιμα και μπαταρίες
Το σταθμευμένο στην πόλη της Ηγουμενίτσας Ι.Χ. φορτηγό ενός 37χρονου έβαλαν στο στόχαστρό τους τρεις 19χρονοι Έλληνες πιστεύοντας ότι θα εξασφάλιζαν... χαρτζιλίκι λεηλατώντας το! Οι συνομήλικοι δράστες «έγδυσαν» το όχημα κλέβοντας από καύσιμα μέχρι μπαταρίες!

Οι τρεις δράστες «ρούφηξαν» 250 λίτρα πετρελαίου κίνησης από το ντεπόζιτο του φορτηγού και στη συνέχεια «ξήλωσαν» τους δυο συσσωρευτές και έγιναν καπνός. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος έπαθε σοκ λίγο αργότερα, όταν πήγε να το βάλει μπροστά και διαπίστωσε πως ήταν... νεκρό! Έτσι, ειδοποίησε την Αστυνομία καθώς ήταν βέβαιο ότι η κλοπή είχε γίνει πριν από λίγο.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τις κλεμμένες μπαταρίες σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης όπου οι δράστες τις είχαν πουλήσει λίγο πριν και τις επέστρεψαν στον 37χρονο ιδιοκτήτη του φορτηγού. Μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν και τους τρεις νεαρούς που συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για κλοπή. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης