Έπαιζαν «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Ιωάννινα

Έπαιζαν «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Ιωάννινα

Τη στιγμή της εφόδου βρίσκονταν μέσα και η 32χρονη ιδιοκτήτρια και η 48χρονη Αλβανίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας 50χρονος υπάλληλος

Έπαιζαν «φρουτάκια» σε Ίντερνετ καφέ στα Ιωάννινα
Κανείς δεν γλίτωσε από την αιφνιδιαστική έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας σε ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην πόλη των Ιωαννίνων, που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο καζίνο και παρείχε στους θαμώνες τη δυνατότητα να δοκιμάζουν την τύχη τους με παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Τη στιγμή της εφόδου βρίσκονταν μέσα και η 32χρονη ιδιοκτήτρια και η 48χρονη Αλβανίδα προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ένας 50χρονος υπάλληλος, που συνελήφθησαν μαζί με τους δύο πελάτες ηλικίας 56 και 68 χρόνων οι οποίοι είχαν πέσει με τα... μούτρα στο απαγορευμένο παιχνίδι «φρουτάκια» σε δυο από τους συνολικά ένδεκα υπολογιστές.

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη για λειτουργία, διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, ενώ στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένδεκα συστήματα υπολογιστών και 85 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης