Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα σχολείων στα Τρίκαλα

Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα σχολείων στα Τρίκαλα

«Αρχηγός» της σπείρας ήταν ένας 37χρονος που αναζητείται

Ρήμαξαν τα αλεξικέραυνα σχολείων στα Τρίκαλα
Έκθετους στην κακοκαιρία είχε αφήσει τους ανήλικους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων των Τρικάλων, μια σπείρα ανήλικων και μη «κυνηγών» χαλκού που επί δυο εβδομάδες είχε ρημάξει τα καλώδια από τα αλεξικέραυνα στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης!

«Αρχηγός» της σπείρας ήταν ένας 37χρονος που αναζητείται, αλλά τις κλοπές των καλωδίων χαλκού από τα αλεξικέραυνα των σχολείων είχαν αναλάβει ένας 19χρονος που επίσης αναζητείται και τρεις 17χρονοι. Δυο από αυτούς συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας, ενώ ο τρίτος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Τα μέλη της σπείρας είχαν χτυπήσει τρία σχολεία από τις 10 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη   και είχαν παραδώσει τη λεία τους στον 37χρονο.

Κλείσιμο
Εκείνος ανέλαβε να πουλήσει τα κλεμμένα καλώδια με τον χαλκό στην επιχείρηση σκραπ ενός 49χρονου  στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη μαζί με τον 28χρονο γιο του που αγόρασε τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στα σχολεία από τα οποία τα είχε ξηλώσει η σπείρα. Και στους δυο, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων άσκησε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα πέντε μέλη της σπείρας κατηγορούνται για διακεκριμένες φθορές και κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης