Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία στην Κέρκυρα

Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία στην Κέρκυρα

Οι εισβολείς διέρρηξαν ανενόχλητοι την πόρτα της εκκλησίας και «σήκωσαν» από μέσα όλα τα χρυσά εκκλησιαστικά σκεύη και μια ασημένια λειψανοθήκη

Ιερόσυλοι διέρρηξαν εκκλησία στην Κέρκυρα
Ήξεραν πού να «χτυπήσουν» οι άγνωστοι ιερόσυλοι που εισέβαλαν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή των Αργυράδων στην Κέρκυρα, καθώς είχαν δει ότι στο εσωτερικό υπήρχαν πανάκριβα σκεύη και άλλα κειμήλια.

Η κλοπή έγινε στο διάστημα από την περασμένη Παρασκευή ως το πρωί του Σαββάτου, όταν ο ναός ήταν κλειστός. Οι εισβολείς διέρρηξαν ανενόχλητοι την πόρτα της εκκλησίας και «σήκωσαν» από μέσα όλα τα χρυσά εκκλησιαστικά σκεύη και μια ασημένια λειψανοθήκη, που είναι άγνωστο αν περιείχε λείψανα αγίου.

Κλείσιμο
Ο εφημέριος του ναού αντιλήφθηκε την διάρρηξη όταν πήγε για την σαββατιάτική λειτουργία και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Λευκιμμαίων, οι άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση σε συνεργασία με την Ασφάλεια Κέρκυρας. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα από το ναό και τα συγκρίνει με αυτά σεσημασμένων για τον εντοπισμό των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης