Και γυναίκα συνεργός του ληστή της Πάτρας

Και γυναίκα συνεργός του ληστή της Πάτρας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές

Και γυναίκα συνεργός του ληστή της Πάτρας
Ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων σεσημασμένων για κλοπές και ναρκωτικά είχε αναλάβει να φυγαδεύσει τουλάχιστον δυο φορές τον ομογενή από την Αλβανία ληστή που είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες καταστημάτων της Πάτρας και της δυτικής Αχαΐας τις τελευταίες 20 ημέρες.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν τον 30χρονο και την 29χρονη φίλη του μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος ληστής, όταν απέτυχε να αρπάξει τις εισπράξεις από ένα μίνι μάρκετ ακινητοποιώντας την 38χρονη υπάλληλο με την απειλή μαχαιριού. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά, ρολόγια και κοσμήματα. Λίγα λεπτά αργότερα, έπεσε στα χέρια τους και ο δράστης που ήδη είχε κρυφτεί στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν το μαχαίρι, τα γάντια, δύο μπουφάν, ένα ζευγάρι παπούτσια και μια αθλητική φόρμα που φορούσε όταν διέπραξε τις συνολικά έξι ληστείες.

Κλείσιμο
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε ληστέψει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του από τις 31 Ιανουαρίου άλλα πέντε καταστήματα -μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ, καφενείο και φαρμακείο- από τα οποία άρπαξε συνολικά 2.050 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και δυο αυτοκίνητα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στη Χαλανδρίτσα και τα Σαγαίικα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης