ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Φθιώτιδα: Συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του

Φθιώτιδα: Συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του

Λίγα χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του είχε σκοτώσει τον πατέρα τους...

Φθιώτιδα: Συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του




Κλείσιμο


Με ένταλμα για ανθρωποκτονία που εξέδωσε η ανακρίτρια Πρωτοδικών Λαμίας, συνελήφθη τελικά ο 49χρονος γιος της 79χρονης που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο χωριό Έξαρχος στην Αταλάντη Φθιώτιδας, έχοντας υποστεί άγριο βασανισμό πριν καταλήξει από ασφυξία.

Μετά την ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ότι η άτυχη ηλικιωμένη είχε πεθάνει από απόφραξη των αεροφόρων οδών και τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας που την είχε βρει πεσμένη στην αυλή το περασμένο Σάββατο και την είχε βοηθήσει να πάει να ξαπλώσει, οι υποψίες είχαν πέσει στο γιο της. Εκείνος, που έδειχνε να τα έχει χαμένα, είπε στους αστυνομικούς ότι σκέπασε απλώς τη μητέρα του με την κουβέρτα πριν πάει για ύπνο. 

Τα στοιχεία κρίθηκαν αρκετά για να σχηματιστεί σε βάρος του 49χρονου δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Όπως όλα δείχνουν, ο 49χρονος έριξε την αυλαία της οικογενειακής τραγωδίας που ξεκίνησε το 2002, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός του -που και αυτός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα- σκότωσε τον πατέρα τους με καραμπίνα και παραμένει έγκλειστος σε ίδρυμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης