Χανιά: «Ρούφηξε» πάνω από μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια!

Χανιά: «Ρούφηξε» πάνω από μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια!

Ο νεαρός δράστης είχε διαρρήξει τις αποθήκες ενός 70χρονου, ενός 68χρονου και μιας 59χρονης και είχε κλέψει ελαιόλαδο συνολικού  βάρους 510 λίτρων

Χανιά: «Ρούφηξε» πάνω από μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια!
Όχι μόνο έβγαζε το λάδι της χρονιάς… κλέβοντάς το από τα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, αλλά έβγαζε και κέρδος πουλώντας ένα μέρος από τον περισσότερο από μισό τόνο που είχε «ρουφήξει» ένας 28χρονος που συνελήφθη στα Χανιά! 

Από τις 15 Ιανουαρίου ως την περασμένη Παρασκευή, ο νεαρός δράστης είχε διαρρήξει τις αποθήκες ενός 70χρονου, ενός 68χρονου και μιας 59χρονης και είχε κλέψει ελαιόλαδο συνολικού  βάρους 510 λίτρων, το οποίο μετάγγιζε σε ένα πλαστικό δοχείο που βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο! Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 140 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Δικό τους φυτώριο θα στήσουν οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν σε ένα κτήμα στη θέση Πλατανάκι, στην περιοχή Μεταμόρφωση του δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει πεθάνει. Οι δράστες ξερίζωσαν 15 ελαιόδεντρα και έγιναν άφαντοι, ενώ παλιότερα είχαν ξεριζώσει κηπευτικά και είχαν κάψει λάστιχα ποτίσματος, πλέγματα, αποθήκες και στάβλους στο ίδιο κτήμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης