Χαλκίδα: Αναγνώρισαν τη γυναίκα του ζευγαριού απατεώνων

Χαλκίδα: Αναγνώρισαν τη γυναίκα του ζευγαριού απατεώνων

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στους οποίους η 73χρονη κατήγγειλε την απόπειρα εξαπάτησης, βρήκα και συνέλαβαν την 42χρονη δράστιδα 

Χαλκίδα: Αναγνώρισαν τη γυναίκα του ζευγαριού απατεώνων
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Χαλκίδα δεν «τσίμπησε» το δόλωμα που της έριξε ένα ζευγάρι απατεώνων και οδήγησε στην ταυτοποίηση της γυναίκας που συνόδευόταν από έναν άγνωστο άνδρα, πιθανότατα τον 40χρονο «επαγγελματία» μαζί με τον οποίο είχε «μαδήσει» άλλο ένα ηλικιωμένο θύμα τους στη Λιβαδειά.

Η 42χρονη απατεώνισσα παρίστανε την «λογίστρια» του γιου της 73χρονης και ισχυρίστηκε πως εκείνος την έστειλε μαζί με τον υποτιθέμενο συνεταίρο της για να τους δώσει χρήματα, τα οποία έπρεπε τάχα να καταβάλει για να εξασφαλίσει επιστροφή φόρου. Όμως, εκείνη κατάλαβε ότι προσπαθούσαν να την εξαπατήσουν και κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο της, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στους οποίους η 73χρονη κατήγγειλε την απόπειρα εξαπάτησης, ταυτοποίησαν την 42χρονη. Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή αποκαλύφθηκε ότι μαζί με έναν 40χρονο συνεργό της είχαν πείσει μια 83χρονη από τη Λιβαδειά στις 18 Δεκεμβρίου να τους δώσει 30.000 ευρώ, δήθεν για να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής του γιου της. 

Σε βάρος της απατεώνισσας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και ερευνάται αν ο άνδρας που τη συνόδευε είναι ο 40χρονος, που έχει κατηγορηθεί και παλιότερα ότι συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης