Η αστρολόγος που ήρθε από την Πράγα για τον Αλέξη

Η αστρολόγος που ήρθε από την Πράγα για τον Αλέξη

«Ευαίσθητος, άγριος και ανυπότακτος, υπερβολικά γοητευτικός και χαρισματικός ηγέτης» είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με την Τερέζιε Χόλοβσκα -ή Τίγκρουλα κατά το καλλιτεχνικότερο

Η αστρολόγος που ήρθε από την Πράγα για τον Αλέξη
Φανατική θαυμάστρια του νέου Ελληνα πρωθυπουργού, η Τερέζιε Χόλοβσκα ήρθε στην Αθήνα για να πανηγυρίσει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει την αστρολογική ακτινογραφία του Αλέξη Τσίπρα και να του προτείνει ένα επενδυτικό εναλλακτικό πρόζεκτ τουρισμού.

H Τσέχα αστρολόγος έχει αφήσει το δικό της ανατρεπτικό στίγμα στον χώρο της διασκέδασης στην Πράγα, καθώς είναι γνωστή για τα πάρτυ που διοργανώνει στο μπαρ της
Κλείσιμο

«Ο Αλέξης, ως αυθεντικός τίγρης, είναι ευαίσθητος, άγριος και ανυπότακτος. Ενας υπερβολικά γοητευτικός και χαρισματικός ηγέτης». Αυτή είναι η αστρολογική ακτινογραφία στο κινεζικό ωροσκόπιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη φανατική θαυμάστριά του Τερέζιε Χόλοβσκα, η οποία έφτασε αεροπορικώς από την Πράγα το βράδυ των εκλογών και μετέβη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να πανηγυρίσει τη νίκη του κόμματος.
Η επίσκεψη της Τσέχας αστρολόγου στην Κουμουνδούρου έχει και ακόμα μία σημειολογική αναφορά, καθώς πρόκειται για την πρώτη ξένη επενδύτρια που αφίχθη στην χώρα μας λίγο μετά την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κρατώντας στο ένα της χέρι τη σημαία του κόμματος και στο άλλο τα σχέδια ενός επενδυτικού project, εξέφρασε την επιθυμία της να συναντήσει τον ίδιο τον κ. Τσίπρα για να του παρουσιάσει την πρότασή της όσον αφορά τον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού. 



«Ηθελα να συμμετάσχω στη χαρά των Ελλήνων. Ηταν μια μοναδική στιγμή στην ιστορία της ανθρωπότητας για όλους μας. Πήρα μια τεράστια λευκή σημαία του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια μου και περπατούσα κρατώντας τη με περηφάνια στους δρόμους της Αθήνας. Αυτή τη σημαία θα την πάρω μαζί μου πίσω στην Πράγα», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» αναφερόμενη στην πολιτική σημασία που αποδίδει στο εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Η πρόβλεψή της είναι ότι τα άστρα έχουν συνωμοτήσει για να πετύχει στο έργο του ο κ. Τσίπρας, αφού τα στοιχεία της προσωπικότητάς του στον ζωδιακό κύκλο των Κινέζων συνθέτουν έναν ασυμβίβαστο χαρακτήρα. «Ο κ. Τσίπρας είναι Τίγρης, συμβολίζοντας τη σφοδρή επιθυμία του για ελευθερία και δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το ζώδιό του, είναι ένας υπερβολικά γοητευτικός και χαρισματικός ηγέτης, ο οποίος συνήθως έχει σωστή κρίση. Στον Τίγρη αρέσει να προκαλεί τις αρχές και να σπάει απολιθωμένα συστήματα». Η Τερέζιε Χόλοβσκα -ή Τίγκρουλα κατά το καλλιτεχνικότερο, καθώς και η ίδια είναι Τίγρης- δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ότι το ζώδιο του πρωθυπουργού δείχνει άνθρωπο «ευαίσθητο, άγριο και ανυπότακτο. Ο Τίγρης αγαπά την περιπέτεια και τον κίνδυνο. Είναι γενναίος και έχει αυτοπεποίθηση, ενώ διαθέτει αστείρευτη αγάπη και καλοσύνη προστατεύοντας τους αδύναμους και αβοήθητους. Είναι ανένδοτος, γι’ αυτό θεωρώ ότι η νίκη του Αλέξη Τσίπρα είναι ένα αληθινό θαύμα. Οι Τίγρεις πρέπει να είναι ενωμένοι και γι’ αυτό θέλησα να τον συναντήσω». 



Η θαυμάστρια του πρωθυπουργού, που έδωσε το «παρών» στην Κουμουνδούρου ανταλλάσσοντας απόψεις με στελέχη του κόμματος, έχει αφήσει το δικό της ανατρεπτικό στίγμα στον χώρο της διασκέδασης στην Πράγα. Είναι ιδιοκτήτρια ενός γνωστού lounge και music bar, με τα πάρτυ της να προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της πόλης, αφού σε αυτά συμμετέχουν τα Krampus, οι τρομακτικές ανθρωπόμορφες φιγούρες με κέρατα, μέρος της χριστουγεννιάτικης κουλτούρας των βορειοευρωπαϊκών χωρών. «Μου θυμίζουν τους κενταύρους. Τα καλώ στα πάρτυ επειδή μου δίνουν την αίσθηση τυπικού αρσενικού, μυθικής δύναμης και προστασίας». Οπως μας λέει η ίδια, την περίοδο αυτή συγκεντρώνει υπογραφές ώστε να ιδρύσει το κόμμα MLsNA Tygrice, πρεσβεύοντας αξίες όπως ελευθερία, αγάπη, ήλιος, θάλασσα, σεβασμός στον άλλο. 



Το πνεύμα αλληλεγγύης πρέπει να διέπει τη λειτουργία του κράτους, όπως μας λέει: «Το κράτος έχει το μοναδικό δικαίωμα να υπάρχει κάτω από τον ήλιο και τον γαλάζιο ουρανό μόνο αν αντιμετωπίζει ισότιμα τους πολίτες του, όπως η μητέρα τα παιδιά της». Σε αυτό το πνεύμα, η Τσέχα αστρολόγος εκφράζει την εκτίμησή της στους Ελληνες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ «και τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς προκαταλήψεις. Επειδή είμαι σίγουρη ότι δεν αρέσει σε όλους το γεγονός ότι δεν φοράει γραβάτα, ότι δεν είναι επίσημα παντρεμένος και ότι είναι άθεος». Γοητευμένη από την προσωπικότητα του πρωθυπουργού, υποστηρίζει: «Ξέρω ότι δεν θα προδώσει τα πιστεύω του και την καρδιά του για τίποτα. Είναι απόλυτα αληθινός και γενναίος σαν αρχαίος Ελληνας». 

Στο μεταξύ, εκτός των πανηγυρισμών, η Τερέζιε Χόλοβσκα θέλησε να παρουσιάσει το βράδυ των εκλογών στον κ. Τσίπρα ένα σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης για την περιοχή του Πηλίου. Αν και η ρίζα του ονόματός της είναι ελληνική και στα παιδικά της χρόνια διάβαζε την ελληνική μυθολογία, ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Εκτοτε, έχει δρομολογήσει την υλοποίηση μιας νέας ιδέας ώστε άνθρωποι και φύση να έρθουν πιο κοντά, ένα πάντρεμα νερού και φωτιάς. «Ανακάλυψα ένα υπέροχο, πραγματικά απίστευτο μέρος 25 στρεμμάτων κοντά στον Αγιο Ιωάννη, στην παραλία Πλάκα. Η έκταση αυτή ανήκει σε Ελληνες και συμφωνήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι από την Ελλάδα, την Τσεχία και τη Σλοβακία, χωρίς ελπίδα στην καταναλωτική κοινωνία που ζούμε, θα μπορούν να βρουν εκεί τη χαμένη τους αγάπη, ελπίδα, δουλειά, αξιοπρέπεια. Το ονόμασα “Γη της Εδέμ”, ένα ιερό μέρος όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να τραγουδούν, να καλλιεργούν τα φρούτα και τα λαχανικά τους, να μαγειρεύουν για τους εαυτούς τους και να ψαρεύουν».










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης