Ανήλικοι σε συμμορία με 11 διαρρήξεις στη Λέσβο

Ανήλικοι σε συμμορία με 11 διαρρήξεις στη Λέσβο

Οι συνολικά έξι δράστες ηλικίας από 15 ως 38 χρόνων δρούσαν τις νύχτες και παραβίαζαν με διαρρηκτικά εργαλεία τις εισόδους καταστημάτων και επιχειρήσεων σε διάφορες περιοχές

Ανήλικοι σε συμμορία με 11 διαρρήξεις στη Λέσβο
Κάθε νύχτα έκανε και μια διάρρηξη σε διαφορετική περιοχή της Λέσβου η συμμορία τσιγγάνων που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Μυτιλήνης! Μόνο τις τελευταίες δέκα ημέρες, η σπείρα στην οποία συμμετείχαν και δυο ανήλικοι, είχε «χτυπήσει» 11 επιχειρήσεις. 

Οι συνολικά έξι δράστες ηλικίας από 15 ως 38 χρόνων δρούσαν τις νύχτες και παραβίαζαν με διαρρηκτικά εργαλεία τις εισόδους καταστημάτων και επιχειρήσεων στις περιοχές, Μόρια, Θερμή, Συκούντα, Ασώματο, Κάτω Τρίτος, Ντίπι, Άντισσα, Ερεσσό, Καλλονή και Πολιχνίτο. Εκτός από τα χρήματα, έκλεβαν κυρίως τσιγάρα, ποτά και διάφορα άλλα αντικείμενα. 

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν 1.500 ευρώ σε κέρματα αλλά δεν βρέθηκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Σε βάρος των έξι δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ δεύτερη δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων γονιών των ανηλίκων, ηλικίας 33, 37, 38 και 39 χρόνων, για την παραμέληση της εποπτείας  τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης