Ανήλικοι πωλούσαν και αντάλλασσαν κλεμμένα μηχανάκια

Ανήλικοι πωλούσαν και αντάλλασσαν κλεμμένα μηχανάκια

Μέχρι και... εμπορικές συναλλαγές έκανε ο ανήλικος αρχηγός μιας σπείρας πιτσιρικάδων που είχαν ρημάξει τα δίκυκλα στην Κομοτηνή και την Ξάνθη από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο!

Ανήλικοι πωλούσαν και αντάλλασσαν κλεμμένα μηχανάκια
Άλλα τα πωλούσε σε νεαρούς Έλληνες και αλλοδαπούς και άλλα τα έκανε... ανταλλαγή!

Οι επτά κλοπές που είχε διαπράξει ο 16χρονος είτε μόνος του είτε μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του ηλικίας 15, 17 και 18 χρόνων, εξιχνιάστηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας Κομοτηνής οι οποίοι βρήκαν στα σπίτια και τις αποθήκες των δραστών τα κλεμμένα μοτοποδήλατα που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν άλλα δυο και δύο σκελετοί καθώς και πλήθος εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, τα οποία και ερευνάται σε ποιους ανήκαν.

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε, ο 16χρονος είχε πουλήσει τέσσερα κλεμμένα μηχανάκια σε τρεις Έλληνες ηλικίας 15, 18 και 23 ετών και σε έναν 15χρονο Βούλγαρο, ενώ άλλο ένα το αντάλλαξε με τη μοτοσικλέτα ενός άλλου 18χρονου. Οι «αγοραστές» κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ οι δράστες των κλοπών για διακεκριμένες κλοπές και κλοπές τροχοφόρων. Ωστόσο, κανείς τους δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης