Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Με μια ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν τα σχολεία στους δήμους Γρεβενών, Εορδαίας Κοζάνης, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Πρεσπών Φλώρινας

Ποια σχολεία θα είναι σήμερα κλειστά λόγω κακοκαιρίας
Κλειστά θα μείνουν σήμερα, Πέμπτη, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σχολεία σε δήμους της Ανατολικής Αττικής, του Ηρακλείου Κρήτης, του Λασιθίου, της Φλώρινας και της Καστοριάς.

Στην Αττική τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα ανοίξουν στα παρακάτω δημοτικά διαμερίσματα:


Κλείσιμο
Κηφισιά
Βριλήσσια
Χαλάνδρι
Παπάγου-Χαλαργού
Λυκοβρυσης-Πεύκης
Νέο Ηράκλειο 
Αμαρουσίου
Αγίας Παρασκευής
Μελισσίων - Πεντέλης
Φιλοθέης-Ψυχικού
Θρακομακεδόνες
Βαρυμπόμπη
Ολυμπιακό Χωριό του Δήμου Αχαρνών
Διόνυσος
Κρυονέρι
Άγιος Στέφανος
Δροσιά
Άνοιξη
Σταμάτα
Ροδόπολη
Αφίδνες
Αυλώνας
Μαρκόπουλο Ωρωπού
Καπανδρίτι
Κάλαμος
Πολυδένδρι
Μαλακάσα του Δήμου Ωρωπού
Βαρνάβα
Γραμματικό του Δήμου Μαραθώνα
Ανθούσα
Γέρακας
Παλλήνη

Ανοικτά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Νέας Ιωνίας και στον δήμο Μεταμόρφωσης. 

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε περίπτωση που επικρατήσει παγετός, η λειτουργία ή μη των σχολείων μπορεί να αποφασισθεί με ευθύνη του διευθυντή του σχολείου.

Ανοικτοί οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στον δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ανοικτοί θα παραμείνουν σήμερα οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Ηρακλείου Αττικής -σε αντίθεση με τα σχολεία- προκειμένου να φιλοξενήσουν τα παιδιά της πόλης. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του δήμου, τη λειτουργία τους επιτρέπει η ομαλή καιρική κατάσταση που επικρατεί από το πρωί. Τη μεταφορά των παιδιών κάνουν οι ίδιοι οι γονείς, ενώ όλοι οι σταθμοί είναι καλά θερμαινόμενοι.

Στο Ηράκλειο, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων.

Κλειστά θα είναι και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, εξαιτίας του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Όπως ανακοινώθηκε, στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα 8 και αύριο 9 Ιανουαρίου 2015 και στον δήμο Σαμοθράκης σήμερα.

Το ίδιο θα ισχύσει στο Οροπέδιο Λασιθίου. 

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Φλώρινας, εξαιτίας του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με μια ώρα καθυστέρηση θα ανοίξουν στους δήμους Γρεβενών, Εορδαίας Κοζάνης, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Πρεσπών Φλώρινας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης