Το πάθημα έγινε μάθημα στον Μπέο που μοιράζει αλάτι στους κατοίκους του Βόλου

Το πάθημα έγινε μάθημα στον Μπέο που μοιράζει αλάτι στους κατοίκους του Βόλου

Σε κεντρικά σημεία της πόλης και δημοτικών ενοτήτων θα διατίθενται ποσότητες αλατιού για την προσωπική χρήση και προστασία των πολιτών (πεζοδρόμια, στενοί δρόμοι κλπ)

Το πάθημα έγινε μάθημα στον Μπέο που μοιράζει αλάτι στους κατοίκους του Βόλου
Το… πάθημα έγινε μάθημα στη Δημοτική Αρχή Βόλου, που ενόψει της νέας κακοκαιρίας που αναμένεται αύριο και μεθαύριο, αποφάσισε να διαθέσει ποσότητες αλατιού στους πολίτες για προσωπική χρήση και ζητώντας τους να συνεργαστούν, αν και αναγνωρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποκατασταθεί η ευθύνη των υπηρεσιών του Δήμου και άλλων φορέων.

Πιο συγκεκριμένα, εν όψει του νέου επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας, με βάση τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, που αναμένεται να πλήξει Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Ιανουαρίου, και πάλι την περιοχή του Βόλου, από το Δήμο Βόλου γίνεται γνωστό ότι σε κεντρικά σημεία της πόλης και δημοτικών ενοτήτων θα διατίθενται ποσότητες αλατιού για την προσωπική χρήση και προστασία των πολιτών (πεζοδρόμια, στενοί δρόμοι κλπ)

Κλείσιμο
Τα σημεία αυτά είναι:

Για την πόλη του Βόλου στα προαύλια των Ιερών ναών, Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου, Αγ. Κωνσταντίνου και Αγ. Δημητρίου, στον Αγ. Τρύφωνα Νεάπολης και στο Δημαρχείο.

Για τη Νέα Ιωνία στο πρώην Δημαρχείο και στα προαύλια των Ι.Ν Ευαγγελιστρίας και Αγ. Βαρβάρας

Για της Δημοτικές Ενότητες η διάθεση θα γίνεται από την Αγριά, τη Νέα Αγχίαλο και την Πορταριά, απ’ όπου θα προμηθεύονται αλάτι οι κάτοικοι των όμορων οικισμών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Δημοτική Αρχή του Βόλου ζητεί τη συνεργασία και τη συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν, που αναφέρονται απλώς στην ατομική τους ευθύνη έναντι του συνόλου και ασφαλώς όχι στην υποκατάσταση των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης του Δήμου και άλλων υπηρεσιών».

Πηγή: myvolos.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης