Κεφαλονιά: 11χρονη ξάφρισε το ταμείο καταστήματος!

Κεφαλονιά: 11χρονη ξάφρισε το ταμείο καταστήματος!

Οι δυο «άγουρες» δράστιδες άρπαξαν συνολικά 750 ευρώ

Κεφαλονιά: 11χρονη ξάφρισε το ταμείο καταστήματος!
Έμπλεξε και τους γονείς της μια ανήλικη κλέφτρα ηλικίας μόλις… 11 χρόνων, που ξάφρισε το ταμείο μιας εμπορικής επιχείρησης στην Κεφαλονιά με τη βοήθεια μιας επίσης ανήλικης αλλά μεγαλύτερης συνεργού της! Οι δυο «άγουρες» δράστιδες άρπαξαν συνολικά 750 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιλήφθηκε γρήγορα ότι η ταμειακή μηχανή ήταν άδεια και κινητοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου, δίνοντάς τους την περιγραφή των δυο ανήλικων κοριτσιών που περιεργάζονταν τα εμπορεύματα παριστάνοντας τις πελάτισσες. 

Κλείσιμο
Η 11χρονη και η 17χρονη συνεργός της εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και πάνω στη δεύτερη βρέθηκε μέρος των κλεμμένων χρημάτων που επιστράφηκαν στον επιχειρηματία. Τα δυο κορίτσια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, μαζί με τους γονείς της 11χρονης, ηλικίας 41 και 36 χρόνων στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για την παραμέληση της εποπτείας της.

Κέρκυρα: «Ξάφρισαν» πορτοφόλι 64χρονου
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου εντοπίστηκαν στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 28, 16 και 20 χρόνων, που «ξάφρισαν» το πορτοφόλι ενός 64χρονου το οποίο περιείχε 500 ευρώ. Τα χρήματα δεν βρέθηκαν, αλλά οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης