Ανήλικες λησταρχίνες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου

Ανήλικες λησταρχίνες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου

Η ληστεία είχε γίνει το βράδυ της 10ης Μαρτίου, όταν οι δυο νεαρές τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα και τον ακινητοποίησαν με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου

Ανήλικες λησταρχίνες εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου
Τουλάχιστον το ένα από τα δυο κορίτσια που λήστεψαν με «επαγγελματικό» τρόπο έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στο Κιάτο Κορινθίας πριν από εννέα μήνες, ήταν ανήλικο! Πιθανότατα, μάλιστα, ανήλικη ήταν και η άγνωστη μέχρι στιγμής συνεργός της.

Η ληστεία είχε γίνει το βράδυ της 10ης Μαρτίου, όταν οι δυο νεαρές τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου άνδρα και τον ακινητοποίησαν με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου. Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και μία ηλεκτρονική συσκευή και το έβαλαν στα πόδια.

Κλείσιμο
Οι έρευνες που έκαναν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οδήγησαν στα ίχνη μιας από τις δράστιδες, ηλικίας 17 χρόνων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση της συνεργού της και για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες ή διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης