Σε χωματερή χτύπησαν οι «κυνηγοί» μετάλλων!

Σε χωματερή χτύπησαν οι «κυνηγοί» μετάλλων!

Οι δράστες ηλικίας 25 και 24 χρόνων ήταν έτοιμοι να φύγουν, όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και ακινητοποιήθηκαν

Σε χωματερή χτύπησαν οι «κυνηγοί» μετάλλων!
Μέσα στο σκοτάδι λεηλατούσαν μια ανενεργή χωματερή στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, δυο «κυνηγοί» μετάλλων που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από τους αστυνομικούς τη στιγμή που φόρτωναν κλεμμένα υλικά στο Ι.Χ. φορτηγό που είχαν μαζί τους.

Οι δράστες ηλικίας 25 και 24 χρόνων ήταν έτοιμοι να φύγουν, όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και ακινητοποιήθηκαν. Στο φορτηγάκι τους βρέθηκαν 26 μεταλλικοί πάσσαλοι, 11 μεταλλικές γωνίες και σύρμα μήκους 70 μέτρων τα οποία είχαν αρπάξει από τη χωματερή και κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία.

Κλείσιμο
Το αγροτικό φορτηγάκι κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και οι επιβάτες του παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης