Αλεξανδρούπολη: Σε συσκευασίες από καφέ έκρυβε ένα κιλό χασίς

Αλεξανδρούπολη: Σε συσκευασίες από καφέ έκρυβε ένα κιλό χασίς

Ο σκύλος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να αντιληφθεί ότι το περιεχόμενό τους δεν είχε σχέση με το ρόφημα!

Αλεξανδρούπολη: Σε συσκευασίες από καφέ έκρυβε ένα κιλό χασίς
Οι δυο σφραγισμένες συσκευασίες τυποποιημένου καφέ δεν ξεγέλασαν τον εκπαιδευμένο σκύλο που είχαν μαζί τους οι άνδρες της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός υπόπτου στο Θούριο του Έβρου.

Ο σκύλος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να αντιληφθεί ότι το περιεχόμενό τους δεν είχε σχέση με το ρόφημα! Μόλις ανοίχτηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν μέσα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 5,77 γραμμαρίων κι έτσι ο 49χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη. 

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για λαθρεμπορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και μια συσκευασία με λεπτοκομμένο χύμα καπνό βάρους 362,29 γραμμαρίων, που εστάλη στο Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

*** Μικροποσότητα χασίς βρήκαν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. πάνω σε έναν 52χρονο που υπέβαλαν σε έλεγχο στη Σητεία κι έτσι τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην Δίωξη Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν και άλλα 17,7 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης