Συλλήψεις για ναρκωτικά χάπια και όπλα στην Κέρκυρα

Συλλήψεις για ναρκωτικά χάπια και όπλα στην Κέρκυρα

Στην κατοχή τους βρήκαν 70 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή - Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών

Συλλήψεις για ναρκωτικά χάπια και όπλα στην Κέρκυρα
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια έπιασαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια  ελέγχων που έκαναν στην πόλη της Κέρκυρας. Στα χέρια τους έπεσαν σε διαφορετικές ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που διακινούσαν ναρκωτικά χάπια, ενώ ο πρώτος ήταν και οπλισμένος.

Πρώτος συνελήφθη ο 33χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί βρήκαν 70 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ακόμη, κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 12 εκατοστών. Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 46χρονος Αλβανός που είχε πάνω του άλλα 28 ναρκωτικά χάπια. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.  

Κλείσιμο
*** Οπλισμένος με ένα πιστόλι και έχοντας στις τσέπες του ναρκωτικά χάπια, συνελήφθη στην πόλη της Πρέβεζας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 50χρονος. Κατά την έρευνα κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας blow mini με γεμιστήρα και εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στη Λαμία συνελήφθη μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 39χρονος, όταν στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης