Κιλκίς: Έκαναν αγορές με πλαστά δεκάευρα και πεντάευρα

Κιλκίς: Έκαναν αγορές με πλαστά δεκάευρα και πεντάευρα

Πίστευαν πως με μικρής αξίας χαρτονομίσματα θα μπορούσαν να ξεφύγουν

Κιλκίς: Έκαναν αγορές με πλαστά δεκάευρα και πεντάευρα
Πίστευαν ότι τα πλαστά χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ με τα οποία έκαναν τις αγορές τους στα χωριά του Κιλκίς θα περνούσαν απαρατήρητα λόγω της μικρής αξίας τους, αλλά γελάστηκαν οι δυο παραχαράκτες που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας μόλις ξεκίνησαν την... επιδρομή τους στα καταστήματα!

Οι δράστες ηλικίας 56 και 47 χρόνων είχαν σταματήσει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε ένα από τα χωριά, όπου σκόπευαν να συνεχίσουν τις συναλλαγές που είχαν ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο και την Δευτέρα, όταν αγόρασαν εμπορεύματα ευτελούς αξίας από δύο καταστήματα και πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 ευρώ.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί που τους υπέβαλαν σε σωματική έρευνα βρήκαν 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ πάνω στον 56χρονο, ενώ κρυμμένα μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν άλλα τέσσερα των 10 ευρώ. Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, που τους άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν είχαν εξαπατήσει και άλλους επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης