Γέμισαν λαθραλιείς οι λίμνες της Φλώρινας

Γέμισαν λαθραλιείς οι λίμνες της Φλώρινας

Μέσα σε λίγα λεπτά, δυο ομάδες αλιέων που ψάρευαν παράνομα έπεσαν στα χέρια αστυνομικών σε διαφορετικές λίμνες 

Γέμισαν λαθραλιείς οι λίμνες της Φλώρινας
Τρέχουν και δεν φτάνουν οι αστυνομικοί από τις υπηρεσίες της Φλώρινας για να βάλουν «φρένο» στους λαθραλιείς που έχουν κατακλύσει τις λίμνες της περιοχής, στις οποίες απαγορεύεται το ψάρεμα για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος και των πληθυσμών των ψαριών.

Μέσα σε λίγα λεπτά, δυο ομάδες αλιέων που ψάρευαν παράνομα έπεσαν στα χέρια αστυνομικών σε διαφορετικές λίμνες της Φλώρινας! Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου στη λίμνη Ζάζαρη πέντε ψαράδες ηλικίας 32, 61, 33, 67 και 66 χρόνων και στη δεύτερη περίπτωση άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών συνέλαβαν άλλους τέσσερις λαθραλιείες ηλικίας 42, 45, 41 και 61 χρόνων στην λίμνη Χειμαδίτιδα!

Κλείσιμο
Οι συνολικά εννέα συλληφθέντες -όλοι Έλληνες- παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για άσκηση παράνομης δραστηριότητας αλιείας, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά ένα καλάμι ψαρέματος μήκους 3,5 μέτρων και  πέντε ξύλινες βάρκες, οι οποίες τους αποδόθηκαν και πάλι στη συνέχεια με μεσεγγύηση!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης