Εκλεψε υλικά από τη Χαλκιδική και τα πήγε στη Θεσσαλονίκη

Εκλεψε υλικά από τη Χαλκιδική και τα πήγε στη Θεσσαλονίκη

Μια μαρτυρία ενός περίοικου που είδε να απομακρύνεται ένα Ι.Χ. φορτηγό και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του, βοήθησε τους αστυνομικούς

Εκλεψε υλικά από τη Χαλκιδική και τα πήγε στη Θεσσαλονίκη
Τραβούσε τα μαλλιά του ένας 55χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας υλικών οικοδομής στη Χαλκιδική, όταν διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν αδειάσει όχι μόνο το χώρο της εταιρείας του αλλά και την αποθήκη του σπιτιού του και είχαν αρπάξει υλικά αξίας 4.800 ευρώ!

Μια μαρτυρία ενός περίοικου που είδε να απομακρύνεται ένα Ι.Χ. φορτηγό και συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του, βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη. Μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν το φορτηγό στη Θεσσαλονίκη όπου ο 29χρονος δράστης της κλοπής μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του τον είχαν αφήσει στην επιχείρηση του πατέρα του!

Κλείσιμο
Μέρος των κλεμμένων υλικών βρέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. Ο 29χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν τον συνεργό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης