«Κυκλοφορούσε ελάχιστα στη γειτονιά», λένε στον Βύρωνα για τον συλληφθέντα συνεργό Μαζιώτη

«Κυκλοφορούσε ελάχιστα στη γειτονιά», λένε στον Βύρωνα για τον συλληφθέντα συνεργό Μαζιώτη

Τι λένε οι περίοικοι - Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ για τον ενοικιαστή του γκαράζ-γιάφκα

«Κυκλοφορούσε ελάχιστα στη γειτονιά», λένε στον Βύρωνα για τον συλληφθέντα συνεργό Μαζιώτη
Βύρωνας. Στην ήσυχη μέχρι πριν λίγες ώρες γειτονιά η είδηση για εντοπισμό γιάφκας και σύλληψη ενός νεαρού άντρα από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής θα σκάσει ως βόμβα.

Στα χέρια των αντρών της Αντιτρομοκρατικής πέφτει ένας άντρας που κρύβεται πίσω από τη γιάφκα που έχει εντοπιστεί. Εκείνοι στήνουν καρτέρι ακριβώς απέναντι από το σημείο, στο καφενείο της περιοχής, και τον περιμένουν. Λίγα λεπτά αργότερα εκείνος μπαίνει μέσα. Ακολουθεί η σύλληψή του μπροστά στα μάτια πελατών που εκείνη την ώρα έπιναν τον καφέ τους ή απολάμβαναν το ουζάκι τους. Μία σύλληψη με έναν σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο...

Κλείσιμο
Θα χρειαστούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να αλλάξει το σκηνικό.

Άντρες της Αντιτρομοκρατικής, αστυνομία, αναστάτωση, φωνές.

«Τι έγινε ρε παιδιά, τι συμβαίνει;», «βρήκανε γιάφκα;», «ρε σεις πού είναι η γιάφκα;», «το ξέρουμε ποιος είναι;».



Μερικές από τις ερωτήσεις που έπεφταν βροχή και στις οποίες ακόμη οι απαντήσεις είναι έωλες. Κάποιοι γνωρίζουν. Κάποιοι δε θέλουν να μιλήσουν. Κάποιοι φοβούνται.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η επόμενη μέρα δεν είναι ίδια για εκείνους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο μυστηριώδης άντρας που συνελήφθη είναι μάλλον Αλβανός, περίπου 30 χρόνων, μελαχρινός, μετρίου αναστήματος με μούσι. Κυκλοφορούσε ελάχιστα στη γειτονιά και δεν πήγαινε σε κάποιες άλλες καφετέριες αφού το μόνιμο στέκι του ήταν το καφενείο στο οποίο και συνελήφθη.







O Γιώργος είναι ένας ακόμη κάτοικος της περιοχής ο οποίος θα πει στο protothema.gr για τον συλληφθέντα ότι ήταν Αλβανός και πως ξέρει από φίλους του ότι σύχναζε στο καφενείο ακριβώς απέναντι από τη γιάφκα-γκαράζ το οποίο όπως μας λέει ανήκει σε γιατρό. Σημειώνει πως η επόμενη μέρα δεν είναι ίδια για τη γειτονιά καθώς όλοι φοβούνται μετά από αυτή την αποκάλυψη.
Σύμφωνα με πηγές από την Ελληνική Αστυνομία ο συλληφθείς είναι μεταξύ 25 και 35 ετών. Πρόκειται για Έλληνα, λένε οι ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ που δεν επιβεβαιώνουν όσα ισχυρίζονται κάτοικοι για την εθνικότητα του ενοικιαστή του γκαράζ.



Η Λιλιάνα Μετάνι είναι η γυναίκα που έχει ένα ψιλικατζίδικο λίγα μέτρα παρακάτω και είναι γειτόνισσα του συλληφθέντος (για την ακρίβεια το διαμέρισμά της είναι πάνω από το γκαράζ – γιάφκα). Εξηγεί στο protothema.gr πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό δηλώνοντας σοκαρισμένη για αυτή την εξέλιξη.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης