Κατεχόμενα: Επιστρέφουν περιπολικό που είχαν κατασχέσει από την κυπριακή αστυνομία

Κατεχόμενα: Επιστρέφουν περιπολικό που είχαν κατασχέσει από την κυπριακή αστυνομία

Ο λεγόμενος «υφυπουργός προεδρίας» Χασάν Γκιουνγκιόρ αναφέρθηκε και στις «ειλικρινείς προσπάθειες για λύση του Κυπριακού και δημιουργία συνθηκών εμπιστοσύνης και συνεργασίας» από την πλευρά της λεγόμενης προεδρίας

Κατεχόμενα: Επιστρέφουν περιπολικό που είχαν κατασχέσει από την κυπριακή αστυνομία
Την επιστροφή περιπολικών της κυπριακής αστυνομίας που είχαν κατασχεθεί ως «τεκμήρια» από το ψευδοκράτος όταν είχαν συλληφθεί τρεις Ελληνοκύπριοι αστυνομικοί τον Σεπτέμβριο του 2012, αποφάσισε ως ένδειξη καλής θέλησης ο Ντερβίς Έρογλου. 

Ο λεγόμενος «υφυπουργός προεδρίας» Χασάν Γκιουνγκιόρ είπε ότι θα επιστραφούν την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, ένα περιπολικό και μια μοτοσυκλέτα που είχαν κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, όταν είχαν «παραβιάσει τα σύνορα του ψευδοκράτους», κατά την έκφρασή του, κατά την καταδίωξη ενός 19χρονου Τουρκοκύπριου από τρεις Ελληνοκύπριους αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Οι τρεις αστυνομικοί είχαν προσαχθεί σε «στρατιωτικό δικαστήριο», το οποίο είχε αποφασίσει την κατάσχεση των οχημάτων του οπλισμού και των ασυρμάτων τους.

Σύμφωνα με τον κ. Γκιουνγκιόρ, η επιστροφή θα γίνει μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και Θέματα Εγκληματικότητας, ενώ ο ίδιος αναφέρθηκε παράλληλα και στις «ειλικρινείς προσπάθειες για λύση του Κυπριακού και δημιουργία συνθηκών εμπιστοσύνης και συνεργασίας» από την πλευρά της λεγόμενης προεδρίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης