Λαμία: Το πιο αποτυχημένο ριφιφί - Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ χωρίς εργαλεία!

Λαμία: Το πιο αποτυχημένο ριφιφί - Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ χωρίς εργαλεία!

Ο ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου γίνεται ξανά στόχος ατζαμήδων διαρρηκτών που έχουν βάλει στο «μάτι» τα χρήματα του αυτόματου μηχανήματος ανάληψης χρημάτων

Λαμία: Το πιο αποτυχημένο ριφιφί - Προσπάθησαν να κλέψουν ΑΤΜ χωρίς εργαλεία!
Έχει την ατυχία να είναι μεσοτοιχία με το ΑΤΜ Τράπεζας και είναι η δεύτερη φορά που το πληρώνει ακριβά... Ο ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στη Λαμία γίνεται ξανά στόχος διαρρηκτών που έχουν βάλει στο «μάτι» τα χρήματα του αυτόματου μηχανήματος ανάληψης χρημάτων.


Οι επίδοξοι διαρρήκτες επέλεξαν να «χτυπήσουν» Παρασκευή βράδυ, γνωρίζοντας ότι το ΑΤΜ θα είναι γεμάτο με χρήματα για το Σαββατοκύριακο και έτσι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.
Κλείσιμο

Πώς τα κατάφεραν;

Μπήκαν μέσα στο ζαχαροπλαστείο από την πίσω πλευρά, εκεί όπου υπάρχει ακάλυπτος χώρος και από εκεί προσπάθησαν να ανοίξουν μια τρύπα στο τοίχο για να φτάσουν στο ΑΤΜ.

Μάλιστα δεν είχαν τα κατάλληλα εργαλεία και έσπασαν ένα μηχάνημα του εργαστηρίου για να χρησιμοποιήσουν τα εξαρτήματα στο άνοιγμα της τρύπας.

Όταν όμως χτύπησε ο συναγερμός τα παράτησαν όλα και έφυγαν τρέχοντας.

Ακούστε όσα είπε ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου - εργαστηρίου, που έχει την ατυχία να είναι μεσοτοιχία με το ΑΤΜ Τράπεζας και έτσι είναι η δεύτερη φορά που βρίσκει το κατάστημά του σε αυτή την κατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης