Ρόδος: Ζευγάρι πωλούσε χασίς από την… παραγωγή του

Ρόδος: Ζευγάρι πωλούσε χασίς από την… παραγωγή του

Καλλιεργούσαν στην αυλή του σπιτιού τους χασίς και το διακινούσαν σε χρήστες του νησιού ένας 41χρονος και η 36χρονη σύντροφός του...

Ρόδος: Ζευγάρι πωλούσε χασίς από την… παραγωγή του
Στην αυλή του ενός σπιτιού τους στη δημοτική ενότητα Αταβύρου καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και στο άλλο στην πόλη της Ρόδου αποθήκευαν την… παραγωγή τους που διακινούσαν σε χρήστες του νησιού ένας 41χρονος και η 36χρονη σύντροφός του που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Τα τέσσερα δενδρύλλια ύψους από 0,60 εκατοστών ως 1,10 μέτρου ξεριζώθηκαν και στην αποθήκη του σπιτιού καθώς και σε αυτό της πόλης κατασχέθηκαν γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 496,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με σπόρους και δυο τρίφτες.

Κλείσιμο
Μαζί με το ζευγάρι, που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και ένας 39χρονος που είχε αγοράσει από αυτούς 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,20 εκατοστών και εννέα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

*** Δύο δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη καλλιεργούσε στην ταράτσα του σπιτιού του στο Μεσολόγγι ένας 58χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Μέσα στο υπνοδωμάτιο του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης 17,7 γραμμάρια κάνναβης και μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης