Ριφιφί σε ασφαλιστική στη Ρόδο - Οι δράστες ήθελαν μόνο τα laptop

Ριφιφί σε ασφαλιστική στη Ρόδο - Οι δράστες ήθελαν μόνο τα laptop

Οι «ποντικοί» κατάφεραν να τρυπώσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ανοίγοντας μια τρύπα στην γυψοσανίδα που τα χωρίζει από μια αποθήκη ακριβώς δίπλα

Ριφιφί σε ασφαλιστική στη Ρόδο - Οι δράστες ήθελαν μόνο τα laptop
«Διψασμένοι» για τη σύγχρονη τεχνολογία ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν με τη μέθοδο του ριφιφί στο κτίριο μιας ασφαλιστικής εταιρείας στη Ρόδο. Οι δράστες δεν πείραξαν τίποτα στο εσωτερικό και έκλεψαν μόνο τα… laptop των υπαλλήλων.

Οι «ποντικοί» κατάφεραν να τρυπώσουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ανοίγοντας μια τρύπα στην γυψοσανίδα που τα χωρίζει από μια αποθήκη ακριβώς δίπλα. Χωρίς να αφήσουν ίχνη, πέρασαν από όλα τα γραφεία, άρπαξαν μόνο τέσσερις φορητούς υπολογιστές και έσπευσαν να εξαφανιστούν από τον ίδιο δρόμο.

Κλείσιμο
Οι άνδρες Ασφάλειας Ρόδου που κλήθηκαν μόλις διαπιστώθηκε το ριφιφί, εκφράζουν την πεποίθηση ότι οι δράστες πρέπει να γνώριζαν καλά τους χώρους και είχαν εντοπίσει το ευάλωτο σημείο του κτιρίου. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Λάτρης της τεχνολογίας ήταν και ένας 25χρονος Έλληνας που διέρρηξε το γραφείο μιας 31χρονης στην Καρδίτσα και άρπαξε από μέσα ένα φορητό υπολογιστή και μία φωτογραφική μηχανή. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και στην κατοχή του κατασχέθηκε μόνο η φωτογραφική μηχανή, η οποία αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης