Έπιασαν τους ληστές του ταχυδρόμου στον Ορχομενό

Έπιασαν τους ληστές του ταχυδρόμου στον Ορχομενό

Οι κακοποιοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν με τα πιστόλια στα χέρια και, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει παρ' ότι πυροβόλησαν δυο φορές εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχουν

Η Φιλίνη θα πάει τελικά στο "Πρωινό mou"
Έπιασαν τους ληστές του ταχυδρόμου στον Ορχομενό
Τέσσερις Αλβανοί, οι δυο από τους οποίους φέρονται να έχουν ομολογήσει, ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς για την αποτυχημένη απόπειρα ληστείας που έγινε το πρωί της Τρίτης σε βάρος ενός ταχυδρομικού διανομέα στην περιοχή του Ορχομενού.

Η περιγραφή των δραστών που είχε δώσει ο 54χρονος ταχυδρόμος διευκόλυνε το έργο των αστυνομικών που έκαναν πολλές προσαγωγές στην ευρύτερη περιοχή και, μεταξύ αυτών που προσήγαν, ήταν οι τέσσερις βασικοί ύποπτοι που αναγνωρίστηκαν από το παρ' ολίγον θύμα αλλά η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ώστε να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

Κλείσιμο
Ο διανομέας είχε δεχθεί επίθεση από τους δυο δράστες ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το χωριό Παύλο για να μοιράσει συντάξεις. Οι κακοποιοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν με τα πιστόλια στα χέρια και, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει παρ' ότι πυροβόλησαν δυο φορές εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχουν!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης