Τους 34 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Τους 34 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος

Από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές - Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση

Τους 34 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα, 30 Ιουνίου. Ωστόσο από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η πρόγνωση: 

Αττική
Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στη συμπρωτεύουσα, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, με βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, όμως βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά, που θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στις βορειότερες περιοχές, ενώ στη Θεσσαλία είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης