Φόβοι για βεντέτα έπειτα από μαχαίρωμα στο Λασίθι

Φόβοι για βεντέτα έπειτα από μαχαίρωμα στο Λασίθι

Ως δράστης φέρεται ένας 54χρονος επιχειρηματίας που αρχικά λογομάχησε με τον 50χρονο συγχωριανό του και έσπασε το μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου του με μια μαγκούρα που είχε μαζί του

Φόβοι για βεντέτα έπειτα από μαχαίρωμα στο Λασίθι
Με το φόβο των αντιποίνων ζει ένα χωριό του Καστελίου στο Λασίθι, μετά την αιματηρή συμπλοκή που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Πνεύματος, όταν δυο κάτοικοί του διαπληκτίστηκαν με αιτία τις πολυετείς οικονομικές και κτηματικές διαφορές που έχουν και ο ένας τραυμάτισε τον άλλο.

Ως δράστης φέρεται ένας 54χρονος επιχειρηματίας που αρχικά λογομάχησε με τον 50χρονο συγχωριανό του και έσπασε το μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου του με μια μαγκούρα που είχε μαζί του. Το θύμα βγήκε από το αυτοκίνητο ζητώντας το λόγο, αλλά ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τον χτύπησε με αυτό δυο φορές τραυματίζοντάς τον.

Κλείσιμο
Αιμόφυρτος ο 50χρονος διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την υπόθεση ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 54χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών. Όμως, εκείνος είχε εξαφανιστεί περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης