Ηράκλειο: Στάχτη έγιναν καφετέρια και καφενείο

Ηράκλειο: Στάχτη έγιναν καφετέρια και καφενείο

Οι ένοικοι των σπιτίων που βρίσκονται δίπλα στην επιχείρηση έζησαν ένα πραγματικό εφιάλτη καθώς η φωτιά πλησίασε επικίνδυνα στις κατοικίες τους

Ηράκλειο: Στάχτη έγιναν καφετέρια και καφενείο
Δύο κατεστραμένες επιχειρήσεις είναι ο απολογισμός της μεγάλης και καταστροφικής πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Κρουσώνα Ηρακλείου και απείλησε παρακείμενα σπίτια. 

Η φωτία ξεκίνησε όπως φαίνεται από το ισόγειο του κτιρίου όπου στεγαζόταν καφετέρια. Μέσα σε λίγα λεπτά οι φλόγες απλώθηκαν και στο καφενείο που βρισκόταν στον ημιόροφο. Οι ένοικοι των σπιτίων που βρίσκονται δίπλα στις δύο επιχειρήσεις έζησαν ένα πραγματικό εφιάλτη καθώς η φωτιά πλησίασε επικίνδυνα τις κατοικίες τους. 

Κλείσιμο
Η μάχη της πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο μετ' εμποδίων, εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στο δρόμοι Γάζι – Κρουσώνα, ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς κλήθηκε πρώτα απ όλα να αντιμετωπίσει τον πανικό των κατοίκων που έβλεπαν τα σπιτία τους να κινδυνεύουν. 

Η οροφή του καφενείου κατέρευσε ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να ψύξουν τις φιάλες υγραερίου που υπήρχαν μέσα στα καμένα καταστήματα, ώστε να μην εκραγούν

Διαβάστε περισσότερα στο cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης