Βρήκαν τον καπνό και ψάχνουν τον παραλήπτη

Βρήκαν τον καπνό και ψάχνουν τον παραλήπτη

Eίχε εντοπιστεί  και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αλλά πιθανότατα αυτός που θα την παραλάμβανε αντιλήφθηκε την παγίδα και απέφυγε να πλησιάσει

Βρήκαν τον καπνό και ψάχνουν τον παραλήπτη
Δεν εμφανίστηκε ο παραλήπτης του λαθραίου καπνού που είχε αφεθεί στο λιμάνι της Πέτρας στη Λέσβο μέσα σε μια χάρτινη κούτα κι έτσι κατάφερε να αποφύγει την ενέδρα που του είχαν στήσει άνδρες του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Η κούτα είχε εντοπιστεί νωρίτερα και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση αλλά πιθανότατα αυτός που θα την παραλάμβανε αντιλήφθηκε την παγίδα και απέφυγε να πλησιάσει. Έτσι, το κουτί κατασχέθηκε μαζί με το περιεχόμενό του, που ήταν επτά συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους επτά κιλών και 226 γραμμαρίων χωρίς την απαραίτητη ταινία ασφαλείας. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν αυτός που την άφησε και ο παραλήπτης.

Κλείσιμο
Για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ένας 47χρονος που συνελήφθη σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 31 πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης