Ρόδος: Έκλεψαν «θησαυρό» από σπίτι επιχειρηματία

Ρόδος: Έκλεψαν «θησαυρό» από σπίτι επιχειρηματία

Οι δράστες πήραν 100.000 ευρώ και κοσμήματα

Ρόδος: Έκλεψαν «θησαυρό» από σπίτι επιχειρηματία
Ένας πραγματικός θησαυρός από μετρητά και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας έκανε «φτερά» από το σπίτι επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ρόδου, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό!

Οι ένοικοι του σπιτιού έλειπαν από τις 6 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αλλά το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να χτυπήσουν οι άγνωστοι διαρρήκτες που προφανώς γνώριζαν τι υπήρχε στο εσωτερικό. «Τρύπωσαν» στο σπίτι, άρπαξαν «ζεστό» μετρητό ύψους 100.000 ευρώ καθώς και τα κοσμήματα της οικογένειας αξίας άλλων 100.000 ευρώ και έγιναν άφαντοι! Οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο θησαυρός τους είχε εξαφανιστεί και αμέσως ξεκίνησε έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Πολύτιμα κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής –αλλά μεγάλης- αξίας έκαναν φτερά από ένα χρυσοχοείο στον πιο κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων, όσο ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος στο εργαστήριό του! Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυο τσιγγάνες μπήκαν μέσα χωρίς να τις αντιληφθεί, άρπαξαν βιαστικά όσα χρυσαφικά μπορούσαν και έγιναν καπνός! Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τις εντοπίσουν, αλλά οι δράστιδες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης