Αλλεπάλληλες συλλήψεις για κλοπές σε όλη την Ελλάδα

Αλλεπάλληλες συλλήψεις για κλοπές σε όλη την Ελλάδα

Σε Σέρρες, Χαλκιδική, Κέρκυρα και Καλαμπάκα 

Αλλεπάλληλες συλλήψεις για κλοπές σε όλη την Ελλάδα
Σαν τα... φαντάσματα τρύπωναν μέσα στα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών στις Σέρρες δυο κακοποιοί και, αφού άρπαζαν τσάντες και πορτοφόλια, το έβαζαν στα πόδια! Μέσα σε λίγα λεπτά χτύπησαν δυο φορές, αλλά ο ένας από αυτούς συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο 31χρονος «μπουκαδόρος» μαζί με έναν 32χρονο συνεργό του ο οποίος αναζητείται τρύπωσαν αρχικά στο σπίτι μιας 48χρονης και άρπαξαν την τσάντα της που περιείχε ένα πορτοφόλι με 40 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ αμέσως μετά εισέβαλαν και στο σπίτι ενός 55χρονου από το οποίο πήραν επίσης μια τσάντα μέσα στην οποία υπήρχε ένα πορτοφόλι με 50 ευρώ και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Οι άνδρες της Ασφαλείας που συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, βρήκαν μόνο το πορτοφόλι της 48χρονης που της επιστράφηκε.

Κλείσιμο
*** Στο σπίτι μιας 49χρονης σε χωριό της Χαλκιδικής εισέβαλαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 20, 35 και 25 χρόνων και άρπαξαν ένα πορτοφόλι και διάφορα αντικείμενα, αλλά πριν απομακρυνθούν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Κασσανδρείας και στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι. Όλοι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και ο 35χρονος είναι καταχωρημένος στην εφαρμογή SHENGEN ως ανεπιθύμητος κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής τους άσκησε δίωξη για κλοπή, παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και  παράνομη οπλοκατοχή.

*** Ο μεταλλικός υαλοθραύστης που είχε στην κατοχή του ένας 28χρονος οποίος εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον πρόδωσε. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής που είχε κλέψει την περασμένη Τρίτη από το αυτοκίνητο ενός 28χρονου και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του! Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. 

*** Μέσα σε ένα καφενείο της Καλαμπάκας το οποίο επιχείρησε να διαρρήξει, συνελήφθη ένας 48χρονος  από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης