«Θηλυκές» κλοπές στην Κέρκυρα και τη Λάρισα

«Θηλυκές» κλοπές στην Κέρκυρα και τη Λάρισα

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 20 ετών με «μακριά» χέρια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

«Θηλυκές» κλοπές στην Κέρκυρα και τη Λάρισα
Δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από την επιχείρηση που είχαν «ξαφρίσει» στην πόλη της Κέρκυρας οι δυο νεαρές Ελληνίδες με τα… «μακριά» χέρια. Η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε εγκαίρως ότι είχαν αδειάσει το ταμείο της και σήμανε συναγερμό.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για την κλοπή, δεν άργησαν να εντοπίσουν τις δυο δράστιδες ηλικίας 25 και 20 χρόνων, που η μια είχε κρατήσει απασχολημένη την 49χρονη επιχειρηματία, ώσπου να βρει ευκαιρία η συνεργός της να αρπάξει τα χρήματα.

Κλείσιμο
Όταν συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση, βρέθηκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Δυο ανήλικες κοπέλες ηλικίας 17 χρόνων και μία 26χρονη παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού ενός 31χρονου στη Λάρισα, αλλά πριν τρυπώσουν μέσα έγιναν αντιληπτές με αποτέλεσμα να συλληφθούν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 26χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 18 μηνών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης