Θήβα: Έστριβε και πωλούσε τσιγάρα με λαθραίο καπνό

Θήβα: Έστριβε και πωλούσε τσιγάρα με λαθραίο καπνό

Λαθραία και στην Ξάνθη - Έκανε... επάγγελμα τις συλλήψεις για λαθαία τσιγάρα μια 63χρονη - Σύλληψη Αλβανού για λαθραίο καπνό

Θήβα: Έστριβε και πωλούσε τσιγάρα με λαθραίο καπνό
Απαιτητικούς πελάτες πρέπει να είχε ένας 57χρονος λαθρέμπορος που συνελήφθη στη Θήβα από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας καθώς, εκτός από τις μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, διακινούσε ακόμη και... έτοιμα τσιγάρα που έστριβε ο ίδιος στο σπίτι του!

Κατά την έρευνα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πέντε κιλά και 520 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 120 αυτοσχέδια τσιγάρα βάρους 185 γραμμαρίων, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Τσιγάρα και καπνός εστάλησαν στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το δημόσιο, ενώ ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία. 

Κλείσιμο
Λαθραία και στην Ξάνθη
Στην αγορά της Ξάνθης σκόπευσε να διαθέσει 1.760 πακέτα λαθραίων τσιγάρων που είχε στο σπίτι του, ένας 52χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενο για λαθρεμπορία. Το παράνομο εμπόρευμα κατασχέθηκε και εστάλη στο Τελωνείο.

Ξάνθη: Έκανε... επάγγελμα τις συλλήψεις για λαθαία τσιγάρα
Επανειλημμένα είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε λαθραία τσιγάρα στην Ξάνθη μια 63χρονη γυναίκα, αλλά δεν το... έβαζε κάτω! Έτσι, συνελήφθη για μια ακόμη φορά από αστυνομικούς της Ασφάλειας που την έπιασαν με 545 πακέτα διαφόρων εταιρειών τα οποία δεν έφεραν ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στο αρμόδιο τελωνείο και η 63χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη Αλβανού για λαθραίο καπνό
Παράνομα βρισκόταν στη χώρα ένας 22χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου υπήρχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος χώρας της Schengen. Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Βέροια, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μία συσκευασία καπνό βάρους 500 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι φόροι και δασμοί και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης