Αλεξανδρούπολη: Νέα σύλληψη για έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα

Αλεξανδρούπολη: Νέα σύλληψη για έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης άναψαν «κόκκινο» σε ένα ακόμη μεγάλο φορτίο στον οικισμό Κρωβύλης

Αλεξανδρούπολη: Νέα σύλληψη για έναν τόνο ακατάλληλα όστρακα
Ανυπολόγιστη καταστροφή στο θαλάσσιο οικοσύστημα της Αλεξανδρούπολης προκαλούν οι λαθραλιείς που, στον βωμό του κέρδους, μαζεύουν τόνους οστράκων πριν συμπληρώσουν τις διαστάσεις που επιτρέπει ο νόμος και τα διαθέτουν παράνομα στην αγορά.

Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης άναψαν «κόκκινο» σε ένα ακόμη μεγάλο φορτίο στον οικισμό Κρωβύλης της Ροδόπης, όπου εντόπισαν έναν 45χρονο να μεταφέρει με το φορτηγό του παράνομα μεγάλη ποσότητα οστράκων. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και ενημερώθηκαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μαρώνειας και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης για να ελέγξουν το φορτίο.

Κλείσιμο
Στην καρότσα βρέθηκαν 65 σάκοι με όστρακα του είδους αχιβάδας βάρους ενός τόνου και επτά κιλών, τα οποία ο οδηγός του φορτηγού προόριζε για πώληση χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά. Μάλιστα, τα όστρακα ήταν υπολειπομένων διαστάσεων και ακατάλληλα για  κατανάλωση.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και μετά την άσκηση δίωξης αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή, ενώ το φορτίο και το φορτηγό του κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης