Παρίσταναν τους λογιστές σε ηλικιωμένη στην Ημαθία

Παρίσταναν τους λογιστές σε ηλικιωμένη στην Ημαθία

Θύμα απάτης και κλοπής έπεσε μία 71 χρόνη γυναίκα

 Παρίσταναν τους λογιστές σε ηλικιωμένη στην Ημαθία
Δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη γυναίκα και έτσι την… έκλεψαν παίρνοντάς της ό,τι είχε και δεν είχε οι δυο απατεώνες που έδρασαν την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Νησί της Ημαθίας! Ο ένας από αυτούς, όμως, αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται για έναν 36χρονο που, μαζί με ένα ακόμη άγνωστο άνδρα ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, επισκέφθηκαν την 71χρονη γυναίκα παριστάνοντας τους λογιστές του γιού της και προσπάθησαν να την πείσουν ότι έπρεπε να τους δώσει 800 ευρώ για να εξοφληθεί μια οφειλή του παιδιού της στην εφορία ώστε να δικαιούται επιστροφή φόρου.

Η ηλικιωμένη δεν «τσίμπησε» το δόλωμα και αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα, όμως οι δράστες κατάφεραν να την κρατήσουν απασχολημένη ώστε ο ένας από αυτούς να μπει στο σπίτι χωρίς να τον αντιληφθεί. Άρπαξε 600 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, τα προσωπικά έγγραφα της 71χρονης και την… τηλεόραση και έγινε καπνός μαζί με τον 36χρονο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης