Μια χασισοφυτεία δεν του ήταν αρκετή!

Μια χασισοφυτεία δεν του ήταν αρκετή!

Όπου μπορούσε φύτευε… χασισόδεντρα ένας 51χρονος καλλιεργητής που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Νάουσας σε χωριό της Ημαθίας!

Μια χασισοφυτεία δεν του ήταν αρκετή!
Όπου μπορούσε φύτευε… χασισόδεντρα ένας 51χρονος καλλιεργητής που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας Νάουσας σε χωριό της Ημαθίας! Όπως διαπιστώθηκε, φρόντιζε δυο φυτείες με συνολικά 95 δενδρύλλια στο χωράφι και το σπίτι του.

Οι πληροφορίες που δέχθηκαν, έκαναν τους αστυνομικούς να θέσουν υπό παρακολούθηση τον ύποπτο που εντοπίστηκε να κατευθύνεται με τη μοτοσικλέτα του σε ένα αγροτεμάχιο. Μόλις έφτασε, άρχισε να περιποιείται τα 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως ενός μέτρου που είχε φυτέψει κι έτσι συνελήφθη.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 75 δενδρύλλια ύψους 0,10 ως 0,30 εκατοστών και κάνναβη βάρους 20 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και η μοτοσικλέτα του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Επιχείρηση για τη σύλληψη ενός νεαρού για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Κεφαλονιά οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Αργοστολίου και στην κατοικία του υπόπτου ανακάλυψαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 468 γραμμαρίων. Ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο σκύλος ανιχνευτής βρήκε στο σπίτι του άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης