Κόρινθος: Τρεις συλλήψεις για 60 κιλά λαθραίου καπνού
Δειγματοληπτικά σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες και μια γυναίκα στο Βέλο Κορινθίας οι αστυνομικοί, αλλά «έπεσαν» διάνα καθώς στο όχημα βρέθηκαν δεκάδες συσκευασίες με λαθραίο καπνό
Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε μπλόκο στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, λίγο μετά τα διόδια Ζευγολατιού.
Οι αστυνομικοί που το ερεύνησαν, βρήκαν μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ τις συσκευασίες που περιείχαν καπνό συνολικού βάρους 60 κιλών χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης.
Ο 60χρονος οδηγός και οι επιβάτες, ένας 57χρονος άνδρας και μία 54χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων, ενώ οι συσκευασίες του καπνού εστάλησαν στο Τελωνείο για υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;