Πρέβεζα: Έκρυβε στην αυλή σχεδόν ένα κιλό χασίς

Πρέβεζα: Έκρυβε στην αυλή σχεδόν ένα κιλό χασίς

Ανέλαβε υπηρεσία ο... εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής που δεν άργησε να ξετρυπώσει τα ναρκωτικά

Πρέβεζα: Έκρυβε στην αυλή σχεδόν ένα κιλό χασίς
Η πρώτη έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση χασίς στο Καναλλάκι Πρέβεζας, απέβη άκαρπη καθώς δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Έτσι, ανέλαβε υπηρεσία ο... εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής που δεν άργησε να ξετρυπώσει τα ναρκωτικά!

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δημιουργήσει μια κρύπτη στην αυλή, όπου είχε αποθηκεύσει μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 815 γραμμαρίων με σκοπό να τη διαθέσει σε χρήστες της περιοχής. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να κάνουν σήμα στο Ι.Χ. φορτηγό που επέβαιναν να σταματήσει για έλεγχο, ήξεραν τη... μοίρα τους οι δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 44 χρόνων. Η νάιλον συσκευασία που ήταν γεμάτη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 38,8 γραμμαρίων βρέθηκε αμέσως και οι επιβάτες συνελήφθησαν για να οδηγηθούν με την κατηγορίας της κατοχής ναρκωτικών στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης